Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 07 jun 08, 02:58

Opprinnelig postet av Møklegård
Jeg ser ikke lenger MFK som noen trussel for FFK. Men de trenger en ny stadio for å holde seg i Adecco. Og- det må vi jo kunne unne våre gode naboer i nord?

Det har egentlig ingenting med hva jeg unner mossingene. Det har mer med hvor relevant og nyttig det egentlig er med en slik liste hvis en god del av disse ikke har noe med verken Moss FK eller Moss by å gjøre. Hvilken interesse har det for Moss kommune, som skal ta beslutningen, om hvor mange fra Fredrikstad som unner Moss en ny stadion?

Hva om nabolaget ditt hadde lagt ut et opprop om at bilen din er så fæl å se på at de har fått 1 500 underskrifter fra opprop.no for å få fjernet bilen din og du ser av listen at 1300 er folk fra den tjukke slekta til ho i nr 14 fra Veste Toten. Ville du tatt den til etterretning da?

Nei, den listen der skal og bør bestå av mossinger (eventuelt mossepatrioter som bor andre steder) som vil ha ny stadion. De gjør seg selv en gedigen bjørnetjeneste om de gjør dette til en vervekampanje og får folk fra hele Norge til å melde seg inn. Da er listen komplett ubrukelig for sitt formål, nemlig å vise kommunen at befolkningen forlanger ny stadion.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340