Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 04 jun 08, 07:35
Endret: 04 jun 08, 07:37

Opprinnelig postet av HotDream
Å tro at Ramberg og Barsom plutselig skulle bli flankespillere som bruker banebredde i Stabæk-kampen når de ikke har vist seg å være det i noen andre kamper....ønsketenking???

Først og fremst Barsom har vist i enkeltstående kamper at han kan holde flanken, og han og Wallace har hatt en god del flotte kombinasjoner og overlapp på venstrekant, mens Ramberg hadde flere gode kamper før han fikk en liten skadekjenning.

OK, ingen av de er utpregede krittspillere, men det må være mulig å forvente MER av spillere som er så erfarne som Barsom og Ramberg. Men det verste med Ramberg i kampen var ikke at han trakk innover i banen med ball. Det verste var at han trakk innover i banen uansett - og det var enorme rom på flanken.

Da begynner jeg å lure på om det er fotballhodet til spilleren det er noe i veien med. For selv bestemora mi (nå død, god bless her) ville sett at det var en hel autostrada å utnytte...

Men nei; Ramberg skulle inn i midten.

Grönis kan ikke forvente at noen av dem skal blomstre opp som superflankespillere som aldri trekker innover i banen. Men han kan like fullt forvente at de faktisk i det minste forsøker... 

Opprinnelig postet av holters
Samtlige går stort sett innover i banen fremfor å utfordre.

Jepp. Men for å "slippe unna" med det bør de i det minste holde flanken uten ball for å gi oss bredde i spillet. Slik det ble mot Stabæk hadde vi omtrent ikke kantspiller på høyresiden i det hele tatt. Barsom holdt iallefall kanten, selv om han trakk innover med ballen i beina. 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340