Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 03 jun 08, 14:29
Opprinnelig postet av Tom!

Hvordan har det seg at du reagerer så irrasjonelt på at jeg har en annen oppfatning enn deg selv? Dette har ingen ting med fordommer å gjøre, men derimot god kjennskap til svensker og hvordan de tenker, ikke minst i jobbsammenheng. Og har det slått deg at Jönsson faktisk har bedre spillere å velge blant?

Vet ikke om jeg reagerte så irrasjonelt, men jeg satte kommentaren litt min på spissen fordi jeg oppfatett oppsummeringa de som en generalisering som ikke nødvendigvis treffer alle svenskene, for å si det forsiktig. Jeg har også litt erfaring med svensker - blant annet slekt og jobbrelasjoner, så jeg kjenner min skjærv svensker som både er opptatt av ordning och reda og de som har en litt mer "fransk" holdning.

Jeg har forøvrig tilgode å møte en svenske som velger det trauste og sikre fremfor kvalitet, dog hvis det må være et valg mellom de to "ytterpunktene".

Per idag har nok Jönsson bedre spillere å velge imellom, det er det ingen tvil om. Mest imponerende er forøvrig jobben Veigar Pall gjør på midten. Utrolig bra innsats og så har han både evne til å score og til å gi assists... Får meg til å tenke hvor mye en veltrent og løpsvillig Raymond kunne bidratt med...

Håper forøvrig FFK2 klarer å holde seg (tilbake til tråden) slik at de ikke rykker ned. Synes det er merkelig at en spiller som ikke er god nok for A-laget ikke klarer å motivere seg til å yte litt ekstra. Hvis han gjør det bra kan han enten havne på A-laget igjen - eller i det minste gjøre seg litt mer attraktiv for en potensiell ny arbeidsgiver...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f