Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 03 jun 08, 14:16

Så er spørsmålet da: skal man se på antall mål når man henter en spiller? Noen som da ville syns Tarik var en god spiller? John Carew er vel heller ingen utpreget goalgetter, men likevel er han en av verdens beste spisser.

Hvis FFK trenger en spiss vil jeg gjerne se en mer bevegelig spiss, som er god både i bakrom og som oppspillspunkt. Men da spesielt i bakrommet. Ja, en lignende Helstad-type. Tarik er rask, men er ingen utpreget bakromsspiss, noe som kommer av at han ikke helt skjønner hvor han skal løpe til enhver tid og at han har en så fantastisk teknikk at han bør komme i møte innimellom også.

Jeg vil gjerne ha en typisk bakromsspiss til FFK! Når vi står og stanger mot etablert forsvar som vi har gjort gang på gang i år, har vi nesten aldri noen å slå på i bakrommet. Får vi en bakromsspiss, så får vi den muligheten til å pøse på med litt lange baller, noe jeg ser på som veldig positivt.

Så med mindre noen har sett denne Runström, så syns jeg kritikken mot at han scorer for lite mål blir rar. Er han en god spiss, så blåser jeg i om han scorer så utrolig mange mål eller ikke! For de vil det komme fler av hvis han klarer å skape rom for andre..

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340