Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5516

Lagt til: 02 jun 08, 08:58

Opprinnelig postet av Asgeir
Jeg mener fremdeles at en stjernespiss ikke vil løse alle våre problemer.

Jeg har følgende spørsmål:
1) Hvorfor i himmelens navn har vi fire bak? De spiller jo bare kontring i midten! Det hadde holdt lenge med tre
2) Hvorfor har vi ikke bredde i spillet? Vi spiller jo på bare en kant av gangen! Når motstander ligger så lavt som Stabæk gjør, så er den eneste kuren å bruke bredden
3) Hvorfor trilla vi ikke ball i større grad for å strekke ut motstander og demoralisere? Det er akkurat som vi i utgangspunktet ikke har trua på det taktiske opplegget
4) Hvorfor spilte ikke Czwartek?? Ophaug er klart bedre defensivt, men når var han tungen på vektskåla for at Stabæk ikke scorte? Offensivt var han bedre med i dag, men det er slettes ikke bra nok offensivt
5) Hvis vi skal spille så primitivt som vi gjorde idag med lang pasning inn i feltet, hvorfor kan vi ikke velge en annen type innlegg? Hvorfor ikke hardt og lavt mot mål? Hvor mange "innlegg" gikk rett i klypene på keeper?
6) Hva er det som gjør at plutselig ingen går på løp uten ball? Det var jo akkurat som om man slo av en bryter

Gud bedre om alle hadde spilt som Stabæk. Da hadde det blitt en trist fotballverden. Heldigvis spiller de en spillestil som er skreddersydd for tre spillere, og så fort en av dem er ute av dansen så er det kroken på døra.

Med denne uendelig kyniske spillestilen, og denne utrolig uttellingsprosenten kan ikke Stabæk unngå å vinne serien. Men det er veldig gode på gjennomføring av det taktiske, det skal de ha.

Jeg mener at det ikke er spissene det skortet på i går. Både Gashi og Piroja gjør seg bort ved 0-1 og 0-2 målet(dels også Gerrbrand ved 0-1). Det var etter min mening midtforsvaret og sentral midtbane som sviktet.

Jeg var selv litt overasket over at PAC ikke spilte, da han er raskere enn Ophaug, men nå syntes jeg Ophaug klarte seg meget bra i går. Alanzinho fikk vel til 2 innlegg, og klarte aldri forsere forbi Ophaug.

I første omgang forbannet jeg meg over Ramberg som ikke tok ut bredde på høyre kanten, Da han gikk ut ble det ikke noe bedre. Stabæk`s venstreside er klart svakest defensivt, og likevel spilte vi uten høyreside. Var det Ramberg og Tarik som gjorde feil, eller gjorde de som de fikk beskjed om?

Det som imponerte meg med Stabæk i går var hvordan sentral midtbane(først og fremst Hauger) og forsvaret tok luven av FFK sitt angrep. Med press på ballfører, som dermed brukte mer tid, forsvant alle initiativ fremover på banen. Det at resultatet blir 0-3, og ikke 0-1, handler om at spissene har mer flyt enn vanlig. For de pleier ikke å være effektive.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f