Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 02 jun 08, 07:27
Endret: 02 jun 08, 08:02
Opprinnelig postet av paco
Gardar har vel hvert bedre enn Tarik i de siste kampene og det rare er at veldig mange skryter vilt av Tarik men er han så god?

Gardar har spilt til godkjent han, men han lider litt under Kvisviksyndromet: Han er så utrolig ujevn i prestasjonene. I den ene kampen kan Gardar spille helt utrolig, men da etterfølges det som regel av noen kamper under pari. Gardar har en herlig innstilling på banen, men til gjengjeld så varer han bare 60-65 minutter. Etter det er han utslitt og må byttes ut. Noen toppspiss føler jeg ikke at han er, og Tegström holder igjen minst ett nivå under. Dessverre. FFK ser nok etter et oppsspillspunkt som kan skape noe på egenhånd, og da er Gardar den første som ryker ut av startelleveren.

Tarik varierer også, men han er meget ung og et stort talent med et stort potenisal. Han også kan spille noen helt utrolig magiske kamper, men deretter være litt under pari. Jeg har vel omtrent sett alle kampene til Tarik, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvor stort talent Tarik er. På sitt beste er han ustoppelig, på sitt verste er han middelmådig, og jevnt over synes jeg ofte han spiller litt under pari. Vanskelig vuderingssak. Men jeg tror Tarik blir bedre med en bedre spiss ved sin side.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340