Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 20 mai 08, 21:52
Opprinnelig postet av Willy Renè

Har Tarik gått ut og sagt at han ønsker seg til utlandet i sommer da ?

Det virker som det er krefter i FFK-systemet som ønsker hans tjenester i en stund til, kanskje han forlenger kontrakten til 2011 hvis han får lønn nok ?  Det vil si at FFK selger ham sommeren 2010 ?

Man kan jo håpe.  Og er det opplest og vedtatt at han ikke utvikler seg videre før han  kommer til utlandet da ?  Er han moden for det nå ?

Daniel Bråten har ikke akkurat utviklet seg i P.L. så vidt jeg forstår.



Nei. Han har vel ikke direkte sagt at han vil ut. Men han har vel ambisjoner han som alle andre. Jo lengre FFK venter med å selge - jo mer ferdig må produktet Tarik være. Nå er han ennå i kategorien ung og lovende. Som 22-åring i 2010 bør han være en del bedre om han fortsatt skal være aktuell. Toppklubbene henter spillerne sine stadig yngre slik at de skal bli kjent med klubben og systemet lenge før de slipper løs på klubblaget. En 22-åring vil få mindre sjanser til å vise seg frem enn en som er 20 vil jeg tro.

Å dra inn Bråthen blir helt feil. Han og Skeid-kompis Fredheim Holm har blitt talent i flere år nå og har stått på stedet hvil. Tarik har noe helt annet over seg - og er i stadig utvikling. Bråthen hadde omtrent stått på stedet hvil og var mye eldre da han forsvant til England. At treneren som hentet han fikk sparken i løpet av sesongen hjalp vel heller ikke på spillertiden vil jeg tro.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f