Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 18 mai 08, 10:58

Opprinnelig postet av PlatinumCruiser
Å applaudere "Kanskje mindre underholdende, men mer effektivt..." sier mye. Jeg ser heller at Fredrikstad spiller underholdene fotball, enn at de henter en poeng ved å spille kjedelig.

Ja huff, FFK var dødkjedelige mot Ålesund sist. Bare fem mål da gitt?

Men den ene kampen til side - jeg har litt vanskelig for å se motsetningen din mellom å spille underholdende eller å hente poeng. Jeg for min del finner normalt lite underholdning i at FFK taper 3-5, uansett hvor vakre de tre målene var. I den grad mål betyr underholdning synes jeg det er slett underholdning at motstander scorer. Jeg finner det faktisk langt mer underholdende at FFK klarer å hindre motstander i å score. Det er nesten like bra som at FFK scorer selv.

Mange poeng betyr selvtillitt i laget, større forsiktighet fra motstander, mer oppmerksomhet i media, større interesse fra  spillere som allerede er gode eller kan være potensielle forsterkninger, osv. Sjansen er nok større for at lokaler artister som Tarik og Kvisvik blir i FFK litt lenger hvis seriegull er innen rekkevidde. Det følger mer underholdning med et lag som tar mange poeng, enn et lag som støtt sliter for å unngå nedrykk.  

Jeg forventer av FFK at laget opptrer sportslig, følger reglene, og ter seg som verdige aristokrater på banen. Så lenge de gjør det er det helt greit for meg at treneren tar ut et lag som vinner kamper. Det har jeg ikke det minste problem med. Selv om jeg er en av de som gjerne skulle sett mer til Kvisvik.

Vinner FFK uten ham så er det greit for meg det.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340