Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 mai 08, 11:11
Endret: 17 mai 08, 11:17
Skal si vi solgte Bjørkøy i grevens tid. Han har jo visst nedadgående kurve siden cupfinalen omtrent. Brenne har vel heller ikke vært en suksess. LItt morsom lesning på lsk-forumet:

---------------------------------------------------------------------------------------

Bjørkøy 2: Seig, treig og ræva. Snubler i ballen, somler på oss brudd og er nesten aldri oppe i duellene han forventes å ta. Direkte skyldig i to mål i dag. Jeg forventer at han sliter benken mot Hamkam. Dette var ikke bare ræva, det var rævaræva.

Brenne 2: La spesielt merke til Simens defensive latskap i dag. 0-1 kommer i hans rom, 0-3 det samme. Uoppmerksom når han er feilvendt, og sterkt delaktig i at LSK fikk mange brudd mot seg. Når løpingen hjemover i tillegg er i beste fall halvhjertet, blir det mye å rette på.

---------------------------------------------------------------------------------------

Jeg er ikke enig i at Brenne og Bjørkøy skal ha lik karakter. Brenne viser i hvert fall i første omgang vilje og innsats. Han jobber til seg flere baller og setter fart fremover, i hvert fall med intensjon om å skape noe. At spissrekka er ute og kjøper pølse og ikke følger med er ikke hans feil.

Bjørkøy derimot… han ser ut som en bedriftsspiller som har vunnet en plass på laget i dag etter loddtrekning. Jeg har sjelden, eller kanskje aldri!, sett en så fantastisk ræva spiller i LSK-drakt. Ikke en passning satt, kløner seg til å tryne, uten å være presset, legger til rette for utallige brudd/kontringer for RBK. Skulle faenmeg tro han var bestukket av bartene i dag!

Jeg sier 3 til Brenne og 1 til Bjørkøy. Jeg foreslår Bjørkøy på 2. laget frem til sommerferien er ferdig og håper i det lengste at han skjønner alvoret og viser hvorfor LSK donerte penger til FFK for denne overgangen.

---------------------------------------------------------------------------------------

Måtte sjefene der borte ha så mye stolthet at de ikke sparker Nordlie - som de selv ville ha - før det er for sent. Kanarifansen derimot ser ut til å støtte laget uanset - imponerende!

Uansett. Å kjøpe Wehrman for småpenger og få overpris på Bjørkøy må være en av de bedre kjøpene/salgene FFK har gjort. Wehrman er tross alt bare 1 1/2 år eldre enn Bjørkøy eller noe og har i tillegg gitt oss en ny dimensjon på midtbanen. Vi hentet inn en kvalitetsspillertype vi trengte for en slant og solgte en potet som vi ikke trengte for gull og grønne skoger. Tror ikke han kommer til å blomstre noe særlig med Nordlie som sjef heller - tror ikke det snur for LSK før Nordlie er ute av stadionportene. Da spørs det om den nye treneren ser på Bjørkøy som en spillertype han trenger....

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340