Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 16 mai 08, 15:32
Endret: 16 mai 08, 15:33

Jeg foreslår at du søker på jobben som Grönhagens erstatter den dagen han ikke lenger er trener i FFK. Du må jo være bortimot et geni!

Jeg gidder ikke å gå inn på hvem som er best av Ophaug/Czwartek, Kvisvik/Barsom, hvilken side de skal spille på osv. Men nå vil jeg vel tro at Grönhagen som trener guttane hver dag og som kjenner dem personlig har litt større forutsetning for å plukke ut best mulig lag.

Jo, jeg vil faktisk kommentere Wallace. Du skriver utifra lagoppstillinga di at du kanskje kunne tenke deg Halvorsen i stedet. Hvorfor det??? Halvorsen har hatt ett halvt år på sidelinja grunnet kneskade, han er ennå ikke 100% kampfit, og han har vel heller ikke vært med i en kamptropp for A-laget ennå. Og ja, hvor lang tid skal nye spillere få på seg til å finne sin plass i klubben?? Ophaug fikk vel tyn etter ca et kvarter av kampen mot Brann (1.serierunde), mens Wallace fikk vel høre det etter kanskje tjue minutter. Hvorfor kan vi ikke være litt mer tålmodige?? Hvis du ikke evner å se at feks Wallace spiller bedre og bedre for hver kamp og at han faktisk har et ganske bra potensiale, da begynner jeg å lure fælt.

Hvilken spiss heter Anders forresten?

Du skriver at fotball skal være underholdende, ok det var underholdende under Eggen. Masse mål begge veier. Jeg vinner heller alle kampene 1-0 og inkasserer seriegull. Men en blanding av disse er kanskje det beste?

Hva angår Trulsen så ser de ikke på han som noen reell utfordrer til førsteelleveren denne sesongen, det har jeg fra folk innad i klubben. Trulsen må først og fremst bli sterkere fysisk. Men det kommer, gutten er et kjempetalent!

Helt til slutt, JA VI SPARKER ANDERS GRÕNHAGEN!!! Eller ikke....

EDIT: Håper denne tråden er med i konkurransen "Årets sleivspark".


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f