Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 14 mai 08, 15:31
Endret: 14 mai 08, 15:35
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av TurnipZ

Var det en ordre? Og nei, jeg kommer ikke til å sende deg bilder av meg selv. Hvorfor? Fordi dette er vel ingen date-site? Å kom igjenn a!

Det var ment som et spark i ræva til en som skriver dritt. Hvem? Ja nå kan du gjette nå!?. Det er ikke nødvendig å bli ufin og sjikanere folk her inne. Er du så feilfri sjøl? Trukke det nei... Tøfft å slenge skitt å samtidig være anonym. Bøsing du...

Helt enig med HotDream. Synes noen av sleivsparkene mot Raymond har tatt helt av, særlig den fra turnip`sen.

Det virker ellers som om folk er sjokkert over at en smått aldrende fotballspiller med milliongjeld forsøker å sikre seg best mulig kontraktsmessig og økonomisk fremover. Halloo???!!!

Det er sikkert kult å være proff fotballspiller, men samtidig en mye tøffere tilværelse i forhold til arbeidsgiver enn de fleste av oss er vant med.

Ingen tror vel at FFK akkurat gir ved dørene, så at Raymond spiller ut kortene slik han synes det passer best for ham, er helt OK for meg.

Det har også blitt en slags vedtatt sannhet at Raymond har blitt så "sutrete". Jeg kan ikke huske å ha sett ham sutre så mye, jeg, selv om det sikkert ikke er særlig motiverende å slite ræva si på benken.

Jeg synes også han gjør mye bra når han kommer seg på banen, og det er vel uansett det viktigste.

Samtidig håper jeg FFK ikke gir etter for kontraktspresset fra Raymond (selv om jeg altså synes det er helt greit at han prøver seg), og at Raymond likevel blir i klubben. Han kan fort være forskjellen på tap og seier.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340