Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 11 mai 08, 19:33

Opprinnelig postet av HotDream
Kan det tenkes at under Eggen så var det litt mindre folk å velge på i stallen, og at det er grunnen til at noen hadde det du kaller "klippekort"?  Å styrke stallen var uten tvil en nødvendighet om vi skal henge med i toppen, uansett om treneren heter Grønhagen eller noe annet.

...

Og å svare på spørsmål med ærlige svar ala Ramberg er jo selvfølgelig bevis på at han er med i en bande....

For all del, det var færre gode spillere i konkurrerende posisjoner (til Ramberg, Kvisvik, Jonna og PAC) i stallen under Eggen. Men det hadde vel også litt med Eggens prioriteringer å gjøre? Han kjøpte jo inn spillere - men ingen som konkurrerte med noen av dem...

En ting er å svare ærlig. En annen er å ikke gi ting tid til å sette seg før man gjør seg opp en mening - det var ankepunktet mitt mot Rambergs ærlighet såpass tidlig etter Grönis` ankomst.

PAC hadde et solid innhopp nå sist og Ramberg har spilt veldig bra iår. Får håpe de to er på gang. Kvisvik synes ikke å være kampfit for mer enn 30-40 minutter og vil nok forbli en superreserver til han forsvinner.

Jeg tror FFK kommer til å tilby han en god kontrakt, men ikke god nok for å dekke sine økonomiske behov og ønsker... Derfor tror jeg han forsvinner. 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340