Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 11 mai 08, 17:14
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av denialsander

Jeg har hatt et inntrykk av at Jonna, Ramberg og Kvisvik har vært misfornøyde - de ble jo alle plassert et godt stykke unna "klippekortplassen" de hadde under Eggen og Grönis har jo henta inn spillere i alle deres posisjoner.

PAC har jeg ikke hørt noe om, så  det kan jeg ikke si noe om.

Kan det tenkes at under Eggen så var det litt mindre folk å velge på i stallen, og at det er grunnen til at noen hadde det du kaller "klippekort"?  Å styrke stallen var uten tvil en nødvendighet om vi skal henge med i toppen, uansett om treneren heter Grønhagen eller noe annet. Det tror jeg erfarne profesjonelle fotballspillere som bl.a. de 4 nevnte forstår godt og f.eks. Ramberg har da tydelig vist at han mener alvor med å ta opp konkuransen om en plass på laget.PAC spiller jo bedre enn på lenge på denne tiden av året og Raymond er Raymond; alt fra brilljant til dårlig som han alltid har vært.

At det eksisterer noe "firerbande" i spillergruppa stiller jeg meg meget tvilende til, men det gjør kanskje hverdagen mer spennende for noen å lansere teorier om "bander" og andre skumle sammesvergelser i spillergruppa til FFK? Og å svare på spørsmål med ærlige svar ala Ramberg er jo selvfølgelig bevis på at han er med i en bande....

Ta med Brian West også, det er de som er igjen etter Eggen forsvant. De forsvinner nok, en etter en. Raymond er nok første mann ut, alle skjønner jo at kjemien mellom  han og Grönhagen er ikke bra. Begynte jo i fjor, når Grönhagen uttalte seg om vekten hans.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340