Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 10 mai 08, 12:04

Syns det er dumt av Pål Andrè og Ramberg å gå ut med dette. De kan ta det internt med ledelsen, og så heller gå ut og kritisere hvis Raymond ikke skulle få ny kontrakt. For FFK har vel aldri avfeid at han får ny kontrakt, bare ventet og sett på prestasjonene hans? Noe jeg syns er en helt grei ting å gjøre. Han er gammel i fotballsammenheng og er ikke kjent for å ha den beste kondisjonen, da forstår jeg at FFK vil se åssen han presterer før de skriver ny kontrakt.

Men samtidig føler jeg at det er dumt å la Kvisvik gå. Han har mye å tilføre laget, det er helt klart. Både som spiller og som menneske, for jeg er glad for at det fins sånne typer som ikke er helt a-4, men som tør å være seg selv. Kvisvik og Enerly er to strålende eksempler. Dessuten betyr Kvisvik mye penger i medieoppmerksomhet, han er utvilsomt en av lagets største profiler.

På treningsfeltet er det godt å ha sånne spillere, som kan løsne opp humøret litt og dra et par vitser. Men så spørs det hvor positiv og smilende Raymond egentlig er, eller om han bruker all sin tid på å være negativ ovenfor Grönhagen. De fleste ser at det er et anstrengt forhold der, spesielt etter Grönhagens uttalelser etter Odd-kampen i fjor.. Går han rundt og er negativ(ikke noe jeg påstår, bare en tanke) er det ingen vits i å ha ham her. Da kan det fort bli en situasjon, lignende den vi hadde med Bjørkøy og Shaaban.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340