Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 05 mai 08, 14:48

Vil bare rose Gashi etter gårsdagens kamp! Ikke bare fordi han scoret to vakre mål, men også fordi han var mye mer delaktig i spillet enn han har vært tidligere. Når vi trykka de første 10 minuttene i går, var det pga. at Gashi lå mye mer offensivt enn han har gjort tidligere.

Oppspillene kom mot Tegström eller Tarik, og Gashi lå i mellomrommet som et ekstra alternativ. Kjempebra, dette har jeg etterlyst i nesten hver kamp! Nå virker også rollefordelinga mellom Wehrman og Gashi mye klarere, Wehrman ligger dypt og Gashi høyt. Når forsvaret vårt har ballen kommer Wehrman feilvendt i møte for å evt. kunne vende spillet til motsatt back og Gashi står høyt for å true mellomrommet. Kjempebra!

Også litt ris til Wehrman og Tarik som roter seg bort foran 1-0 målet. Unødvendig å drible når det er så trangt, der skal de bare måke ballen vekk! Ellers skulle vel målet vært annulert også.. Så ikke handsen alle snakker om, men Kienast(var det vel?) har en strak arm i ryggen på Gerrbrand. Det gule kortet på Piiroja er vel forsåvidt riktig? Mener å huske at det er en regel som sier at hvis spillerne ber dommeren se på storskjermen, skal de ha gult kort...

Alt i alt en mye bedre hjemmekamp enn de to første, mye pga spillestilen til Ham-Kam. Vi får mer rom på midten, og er ikke like sårbare om vi skulle miste ballen. Ham-Kam er ikke akkurat et typisk kontringslag.. Bra hjemmekamp til tider, men det er mye å gå på og et stort potensiale i laget!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340