Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 12 jun 03, 01:13
Hmm.. skjønner ikke at en slik diskusjon kan skape så mye blest..

Men men..

Fredrisktad stadion er ikke den som er mest kjent for å ha mye liv til det publikummet å være, så jeg kan ikke tro at det bli noe bedre enn det som var i fjor selv om plankehaugen har flytta tilbake til langestå. Publikum på sitte er alt for konservative... Men det er ikke det diskusjonen handler om heller..

Ha heller tro på at sambaorkesteret kan gjøre det bra, istede for å være negativt til det før dere faktisk hører hvordan det høres ut.. Ja. Noen hørte oss under skeidkampen, men det er da 2 mnd siden å mye har skjedd siden den gang.

Vi støtter alle opp om laget for at FFK skal vinne, ikke for at supporterene skal ta seg godt ut på tv. Det at dere mener at vi kommer til å bli driti ut for en hel nasjon sier vel mer om at det sitter for mye preg av en viss lov som har sterke røtter her i fredrikstad i måten dere tenker på.

Gøran Karlsen: Du var selv i danmark under Karnevalet i København, var det bra eller.?? Mye fint å se på tenker jeg.. Misunner deg for å ha vært der. Aalborg var nemlig helt sinsykt 14 dager tidligere.

---------------------------

Les reglene for dette forumet!



NB! Pkt 9: "• FFKSupporter.net’s debattforum er et forum for meninger, ikke markedsføring, og skal derfor kun brukes p


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340