Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 30 apr 08, 16:40
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Han var jo skada før han kom til oss også. Burde det da ikke blinke noen varsellamper ??


De har vel tatt en medisinsk test og gjort en vurdering utfra det, tror du ikke? I så fall er det profesjonelle folk som undersøker han. Ville han blitt sett på som en risiko hva skader angikk, så hadde han vel heller ikke fått signert. På en annen side, hvis det er samme støtteapparat som hadde ansvaret for hvordan Bertelsens skade ble behandlet, så er de kanskje ikke helt på nett likevel. Det var ting som kunne blitt gjort annerledes akkurat der.

Et helt motsatt tilfelle er høyrebacken som ble linket til FFK før sesongen. Han fikk strykk på legetesten i både FFK og Hamburg, men har like fullt spilt glimrende - uten skader - i begynnelsen av denne sesongen. Det er med andre ord ikke alltid like lett å vurdere spillere med tanke på tidligere skader etc.

Nå fikk vel Vidar også en noe uheldig skade på Rove-banen på Hvaler som ingen kunne forutse så vidt jeg vet.  Slikt kan man ikke helgardere seg mot uansett, og det er vel litt av denne skaden som fortsatt sliter på han, eller er det en helt ny skade?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f