Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 apr 08, 17:48
Opprinnelig postet av Kent

Ok å mene at Kvisvik er hypet men han har i alle fall vært en av de viktigste årsakene til at FFK leder tabellen så langt denne sesongen med to innhopp som har sterkt bidratt til å sikre seiren i like mange kamper.

Kvisvik bør få en 3 årskontrakt som i stor grad er bonusbasert i forhold til prestasjoner og om mulig (som det sikkert ikke er) matchvekt og trensingslys.



Ja, de to innhoppende har gjort at vi har snudd kampene vi har slitt i, ingen tvil om det. Men å komme med slike utspill etter en times god fotball og én kamp fra start på det jevne. Har virkelig en times god fotball nok til at ledelsen bør gi etter for presset? De neste tre kampene kan han være helt ræva, for så å spille glimrende en halvtime og stjele overskriftene på ny. Det er helt riktig av ledelsen å stå fast på valget de har tatt, nemlig å legge til grunn en hel vårsesong på hvordan han gjør det, ikke to sterke innhopp.

Han har sine øyeblikk hver eneste sesong, men det er sjeldent så mange høydepunkter å trekke frem, han stjeler bare mye overskrifter når han først er i gang. En bitteliten pekepinn kan jo være å se resultatene på årets spiller-pollen på nettstedet her. I de tre sesongene han har vært her har han fått 0, 2 og 2% av stemmene. Han spiller som har prestert jevnt over hele sesongen ville fått mer enn et par stemmer, selv om den avstemningen selvsagt har altfor for få stemmer til å være en noe mer enn en liten indikasjon.

En prestasjonsbasert lønn hadde vært en god idé (om ikke tre år lang, så kanskje to), men noe sier meg at Kvisvik aldri i livet ville ha signert noe slikt. Han vil mest sannsynlig kreve en god fastlønn fremfor å få betalt når han gjør jobben sin. Den formen Kvisvik er i nå er vel kanskje det beste han vil ha i løpet av tiden igjen i FFK. Hvem tror at Kvisvik i en alder av 36-37 år vil være topptrent? Det går bare en vei med formen til Kvisvik er jeg redd, og det er nedover. Høydepunktene blir færre og færre, og de dårlige prestasjonene kommer oftere.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f