Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 23 apr 08, 11:02

Opprinnelig postet av endre
Hvorfor ikke bare gjøre fred med Raymond en gang for alle, gi han en 2 års kontrakt, med en opsjon på 1 siste år + en markedsjobb i FFK etter endt karriere. Dette vil gagne alle parter. Raymond får det som han vil, og FFK får ro rundt han. Uansett, jojo eller ei, Raymond er FFKs desidert viktigste spiller, ikke nødvendigvis bare som spiller, men som produkt/gledesspreder osv. Hans humør og sprell står for personligheten i oss Østfoldinger, og det alene er verdt hver eneste krone.

Jeg er enig. Man kan kanskje si at Raymond syter (det har blitt nevnt, men det er merkelig lite klaging på det i sammenligning med alt som ble sagt om Rami og Jonna). Men jeg syns det er vel mye høyt spill fra begge parter her, og jeg skulle ønske noen bare kunne skære gjennom og få saken ut av verden. En avtale som den endre skisserer her, synes jeg personlig burde være en fornuftig løsning.

Men verken jeg eller noen andre her er jo dessverre i noen posisjon hvor vi kan være med på å ha innflytelse over noe sånt, og vi kan bare håpe. SKULLE Raymond forsvinne, så lever vi vel videre allikevel. Men jeg ville synes det er veldig synd.

---------------------------

Svensk magi!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f