Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 apr 08, 08:54
Opprinnelig postet av HotDream
Å si at han slipper billigere unna dårlige prestasjoner enn andre får stå for din regning. Det er ikke mange spillere som får mer dritt enn Raymond, noe en masse innlegg her på forumet er et godt bevis på.


Vel, han hadde ingen god sesong i 2006 blant annet, men det alle snakker om er cupfinalen hvor han var god. Han stjeler overskriften en gang i blant som han blir husket for når alt skal summeres opp. Hvem snakker om alle de dårlige prestasjonene Kvisvik gjorde i 2006? Ingen, de fleste husker cupfinalen, årets siste kamp.

Jeg føler det går tre, fire kamper mellom hver gode Kvisvik-kamp. Hva fikk han ut av RBK-kampen der han fikk starte? Den er glemt nå etter superinnhoppet mot Glimt. Andre spillere må prestere i tre, fire kamper på rad for at en dårlig kamp skal bli "tilgitt", for Kvisvik holder det med et øyeblikks magi i form av en genial pasning som ender i scoring.

Å gi Kvisvik en treårskontrakt nå tror jeg vil gjøre at han faller tilbake til gamle synder. Han fikk seg et aldri så lite spark i ræva etter sesongen i fjor, han ble stilt krav til av Grönhagen, noe som kanskje var nytt for han. Vi så også resultatet, en slankere Kvisvik enn på lenge, nettopp fordi han visste at han måtte kjempe om plassen. Får han en treårskontrakt å hvile seg på, så tror jeg han faller tilbake igjen som spiller.

Kvisvik blir veldig hypet opp av media for hver gang han viser noe ekstraordinært. For å trekke en sammenligning noe langt. Det minner litt om hypingen av Ronaldinho for et par sesonger siden, der produsere heller viste gjentatte repriser av hvordan Ronaldinho trikset opp ballen ved et innkast enn å vise interessante situasjoner i kampen like før. Noe av skryten er fullt fortjent, andre ting han får skryt for er det andre som gjør også. Husk, journalister skriver gjerne mer positivt om spillere som stiller opp når de spør om et eller annet. Kvisvik stiller vel omtrent på alt som har med media å gjøre, og får betalt tilbake i form av positive omtaler.

Jeg skjønner at Kvisvik vil ha en treårskontrakt med fet lønn på slutten av karrieren, men jeg skjønner faktisk ledelsen i FFK enda mer som vil ha visse garantier for at Kvisvik faktisk kan levere varene i tre år fremover. Det blir i hvert fall helt feil å basere dette på sesongstarten nå.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f