Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 apr 08, 19:32
Endret: 22 apr 08, 19:33
Syns det er bedre at han kommer sulten inn i kampene jeg. Det er sjelden han brilliere i en hel kamp uansett, det er som regel et øyeblikks magi han redder seg inn på en ellers dårlig dag som regel. Han orker jo ikke mer enn en halvtime uansett, så hvorfor ikke bruke han den siste halvtimen? ;)

For min del kan ha få spille i FFK ut sesongen og få lov til å dra andre plasser. Det har tydeligvis vært en del taktikk inn i bildet her. Først vil han ha ny kontrakt, jeg mener ledelsen gjorde helt rett for å se hvordan (kropps)formen til Kvisvik var utover vårsesongen. Han krevde ny kontrakt der og da, noe han ikke fikk. Sutret så til media et par måneder før han skjønt at han faktisk ikke kom til å få noen kontrakt før han har bevist noe.

Etter fire serierunder spekulerer han kanskje i at han har vist nok til at en annen Tippeliga-klubb slenger mye penger på bordet for å signere han, som jo frister. Det virker nesten som han er furten og forsøker å si at "hvis dere ikke vil ha meg i vinter, så får dere meg ikke nå". Jeg tviler på at så mange klubber er villig til å gi han superlønn. Han har sine øyeblikk av magi, som gjør at han gjerne stjeler overskriftene og som gjør at han slipper litt lettere unna en dårlig innsats enn andre spillere. Han er en mediayndling og får en del gratis for det. Han kan jo spille elendig en hel kamp, så slå til med en genial pasning og bli belønnet med en plass på rundens lag.

Nei, Kvisvik passer best som superinnbytter, mulig det går en liten faen i han når han blir benket og yter litt ekstra når han først kommer innpå.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340