Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 16 apr 08, 07:52

Opprinnelig postet av bønna
Punkerne var hatet og til dels også fryktet uten at det var belegg for det.

Problemet med en del punkere var at de ikke bare satte en sikkerhetsnål igjennom øret, farget håret og viste fingeren til det alle så på som normalt.

Problemet var at punk-miljøet samlet på seg en god del skrotinger med lite annet (synlig) ønske enn å proppe seg med droger og begå voldshandlinger - du hadde også et fåtall ekstremskrotinger i subkulturer som f.eks nazi-punkerne.På den andre siden har du subkulturen Straight Edge som også oppstod i kjølvannet av punken - delvis som en motkultur til dopen som plaget punken - der medlemmene var veggiser, anti-dopere og anti-drikkere. Sunnhetens templer, med andre ord.

De negative elementene punken fikk er den samme typen skrotinger som tiltrekkes av Ultras - og som overhodet ikke klarer å bidra til det positive Ultras kan stå for. De er med på å ødelegge for alle sammen. Noen ødelegger for alle. Slik er det med Ultras i dag også. 

Den eneste måten det kan forhindres på er at Ultrasgruppene selv tar klart og tydelig avstand fra de som begår ulovlige handlinger (ødelegge stoler, kaste bluss, osv), voldshandlinger og politiske holdninger som nazisme, etc. Utskudda og de som gjømmer seg blant de som ønsker noe positivt (som Ultras kan være) må fjernes. Dette må Ultrasgruppene gjøre selv. Hvis de klarer det er det ingenting som skulle tilsi at de ikke skal kunne eksistere i en (relativt) fredelig symbiose med klubb og øvrige fans.

 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f