Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 16 apr 08, 00:10
Du skal være rimelig tjukk i huet for å ikke forstå hva LSK mener med ultrasbekledning.

Du skal videre være rimelig tjukk i huet for å forsvare slik oppførsel som dette.

Du skal være enda mer tjukk i huet for å ikke forstå at det er nødvendig å iverksette preventive tiltak her til lands, slik at vi ikke ender opp med for eksempel svensklignende tilstander.

Dette minner meg faktisk om NOKAS-ranet og hvordan den norske stat taklet den: Politiet fikk ubegrenset med ressurser; ranerne skulle tas koste hva det koste ville, og det klarte de. Norge markerte at dette er totalt uakseptabelt. Hva ser vi per i dag? Jo, det finnes ikke liknende bande- og væpnede ran her til lands, mens i Sverige, der de ikke slo like hardt ned på dette, kan vi omtrent ukentlig lese om maskerte, væpnende, voldelige og profesjonelle ran av alt fra banker til posthus gjennomført av internasjonale ligaer. Folk tør nesten ikke gå ut i visse svenske storbyer.

Selvsagt en far fetched sammenligning, men virkemidlene er det samme: Klubbene - OG supporterne - må markere at vi ikke ønsker slik oppførsel her til lands, og det er det faktisk ingen som gjør. Dere som gjør det er i et så mikroskoptisk, ubetydelig mindretall at vi like godt kan runde det hele nede til null.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f