Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 12 apr 08, 22:11

Skal bli vanskelig å ikke finne en plass til Ramberg og Staw på rundens lag. Har ikke sett kampen, men begge to skal visstnok ha spilt en kanonkamp! Utrolig deilig for begge to, kan jeg tenke meg.

Ramberg har virkelig fighta seg inn på laget, er imponerende å se på. Et eksempel til etterfølge! Viser at han faktisk kan score mål, og har vært nære i to kamper før den endelig satt nå mot RBK. Og var vel sterkt involvert i 0-1 scoringa hvor han lagde straffesparket etter et kanonløp?

Staw har fått en kjempestart på sesongen. Helt grei kamp mot Brann, hadde ingen store tabber(untatt der hvor han glapp ballen). Spilte strålende mot Molde og vartet opp med flere redninger i landslagsklassen. Gjør det samme i dag, og det er viktig både for Staw og for resten av laget. Fokuset har vært stort på ungguttene som skal redde ballene på streken, og flere har kritisert FFK for å ikke ha hentet inn en mer rutinert keeper. Staw har vist at de fleste har tatt feil så til de grader, og fremstår som en matchvinner i to kamper nå! Har fått trygghet, og vet nå at han er et klart førstevalg før Erik Bråthen. Har nok kommet over den "debutant-kneika" og jeg tror han kommer til å bli en matchvinner flere ganger i år.

Og det er positivt, nå har vi matchvinnere i begge enden av banen. Tarik var det mot Molde, og Staw i dag. Har flere potensielle til å avgjøre kamper, Kvisvik, Barsom osv..

Gled dere til en fantastisk fortsettelse på 2008-sesongen, alle FFK-fans!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340