Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 10 apr 08, 17:42
Opprinnelig postet av TgfkaFFK

Da bør du klarlegge hva du mener er ukultur. Min oppfatning av deg er at du mener alt Ultras er ukultur. Da har du allerede kallt en masse fullstendig lovlige handlinger for ukultur.

Tja, jeg har vel hele tiden ment at Ultras-kulturen (slik den faktisk er her i nor) drar med seg en del elementer som er negative og at det kan utarte seg (noe som også er i ferd med å skje i enkelt supportergrupperinger). Tankene og argumentene rundt massiv, visuell og høylydt støtte er jo bare bra, men det viser seg jo i praksis at det i- og rundt disse miljøene også blir en del negativ, utenomsportslig fokus. Det missliker jeg sterkt!

 

Ellers er jeg fullstendig enig i at man (les: poilit og vakter) kunne brukt andre metoder for å få tak i de som ødelegger.

Når det gjelder blussing, så er det som du sier ikke noen stoor sak, men nettopp derfor er det så uforståelig at noen ikke klarer å innrette seg etter spillereglene og opptrer som nervøse pyromane. De vet jo inderlig godt hvor negative følger dette får for egen klubb!

En annen side av saken er at dette kun dreier som et lite mindretall av "supportere"  og at dette mindretallet da skal få lage så jævlade mye blest og negativ oppmerksomhet. Det store flertallet av tilskuere som går på kamp er "vanlige", fotballinteresserte mennesker, unge og gamle, familer med små barn, og det er leit at en håndfull bråkmakeres skal ødelegge den fine opplevelsen en fotballkamp er, ved å opptre truende og agressivt så lenge du går med motstanderfarger. Det irriterer meg også.

 

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340