Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 09 apr 08, 11:42

Opprinnelig postet av FFK1903
Opprinnelig postet av denialsander
Utrolig spennende kamp!  Synes straffa var grei - han ble jo klart (synes jeg) hindret.


Skulle Liverpool få straffe på den der, så skulle i hvert fall Arsenal ha hatt straffe på nesten akkurat samme situasjon i første kamp. Hleb kaster seg litt i den kampen, Babel kaster seg mer i denne.

Utrolig kamp uansett!

 

det var straffe til babel igår, ble helt klart holdt og til slutt revet ned i feltet. videre var det også klar straffe til arsenal i sist kamp når kuyt rev ned hleb, men hvorfor i all verden bruke det som argument for at lpool IKKE skal få straffe i denne kampen? hva den nederlandske dommeren dømte eller ikke dømte i første kamp er irrelevant for svensken som dømte i går. ny kamp, ny dommer. man kan ikke begynne med kompensasjons dømming over 2kamper...samtidig forstår jeg frustasjonen til arsenal supportere, ser samtlige PL kamper av manu,lpool og arsenal vært år, arsenal er faktisk ganske så "uheldige" om du vil med dommerne(noe vi ikke kan si om manu-især når de spiller hjemme)

 

men nok om det, lpool gjør en fremragende jobb, kollektivet vinner kampen i kombinasjon med enkeltprestasjoner i verdensklassen. mine favoritter igår må være aurelio som virkelige blomstrer om dagen på vbakc, en klassespiller!!, mascherano og kuyt som river i stykker arsenal med sinnsvakt bra jobbing, alonso sine pasninger sitter endelig igjen på det nivået vi kan forvente, samt er torres verdens beste spiss i mine øyne(-: (takket være at ronaldo er ving:p)

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f