Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Olavesen

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 des 03
Innlegg: 1389

Lagt til: 07 apr 08, 17:49
Opprinnelig postet av Magnum
Opprinnelig postet av scheien

har sagt det før, å jeg sier det igjen. vi må ha et sangfelt på stadion. et felt der alle skal synge til enhver tid. syns det er rett å slett dårlig at ikke plankehaugen styret har tatt tak i dette enda.

<offtopic>

Jeg har sagt det før OG jeg sier det igjen - sjøl om jeg beveger meg utenfor temaet her (skal slutte med det etter dette ene innlegget) og sjøl om jeg vet at ingen hører på meg:

Jeg syns ikke det på død og liv synges "til enhver tid"! Jeg syns at de som er ivrige nok til å stå på et eget supporterfelt sannsynligvis burde ta i og synge når det synges, men jeg syns ikke det skal synges hele tida! Jeg syns at sang og tilrop bør "reguleres" litt etter hva som faktisk foregår utpå banen, og at det blir mer dynamisk med litt variasjon, hvor denne variasjonen også innbefatter visse pauser. Når det absolutt skal synges hele tida, så ender det - som praksis viser - fort opp i et eller annet udynamisk, mollstemt og monotont "ååå-ååå-ååå"-vers som det er "lett" å holde igang og urkjedelig og fryktelig frustrerende å sitte (ja, jeg vet det er uhørt, men jeg innrømmer at jeg sitter på fotballkamp) og høre på.

Frust b) Gidder noen å lage noen vers som ikke minimum 14 andre norske (og 748 utenlandske) supportergrupper bruker?

Frust c) Og kan noen snart få slått et hull i skinnet på den hel****s tromma??

Sånn - jeg er ferdig. Måtte bare få det ut. Og jeg aksepterer uenighet, for jeg har ikke noe håp om å få gjennomslag uansett.

</offtopic>

Fint at du aksepterer uenighet, jeg er uenig i stort sett det meste, uten at jeg har tid til å utdype akkurat nå. Skulle ikke forundre meg om dette blir diskutert igjen snart.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f