Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 07 apr 08, 17:46
Opprinnelig postet av Lemmy

Det er veldig vanskelig å være linjedommer og få med seg alt som skjer, men den der bør han faktisk se.

Vil bare rose Abgar Barsom! Makan til holdninger har jeg aldri sett fra en fotballspiller før. Han ser bare så vidt at han får rødt kort, og går rolig av banen uten noen som helst klaging på dommeren. Jeg så på hele kroppsspråket hans at han var lei seg, men han gjorde ingenting galt. Har sett det flere ganger på de kampene han har spilt, han reiser seg opp og løper etter ballen uten å klage på dommeren. Takk for at det fins noen sånne også!

Ellers syns jeg FFK spiller veldig dårlig, de skuffet meg stort. Midtbanen er altfor lite involvert, og jeg tror det er der vi taper kampen. Ophaug imponerer meg med duellstyrken, men trenger fortsatt litt tid på å venne seg til Tippeligaen. Wallace spiller på det jevne, men skuffet meg faktisk litt. Trodde han skulle spille bedre i sin hjemmedebut.

Men 3 poeng er det som er viktig, det eneste som irriterer meg er at vi ikke får med oss Barsom mot Rosenborg. Tror faktisk FFK taper av det. Vi har en bra erstatter i Kvisvik, men vi mister noen av de holdningene han står for. Han er en spiller som drar opp laget på en dårlig dag!

Han fikk fair play prisen for det han gjorde der.. hadde det vært en annen en så hadde dommern fått høre det :P flott av Abgar!

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f