Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 07 apr 08, 16:30
Opprinnelig postet av Rey
En liten rettelse der Tøfflus... Det var Wallace som presset Hoseth. Han var over på høyresiden fordi han akkurat hadde tatt corner.

Ellers syns jeg offsiden ser klar ut... men ikke så klar som Costanza skulle ha det til rett etter kampen :)


OK, Wallace - jeg så ikke spilleren skikkelig og antok det var PAC i og med at det vanligvis er han som er i den posisjonen.

Men hvis du synes offisiden ser klar ut - har du prøvd å fryse bildet i det Hoset spiller ballen?  3:41 ut i klippet på nettavisen.no sitt sammendrag av kampen. www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/fredrikstad/article1737665.ece
Situasjonen er på ingen måte klar - jeg klarer ikke å se hvem som er nærmest mållinja av Wallace og Waltrip. Bruk skillet mellom de lyse og mørke feltene av banen, så ser du at de er så godt som på linje,

Dersom Waltrip var offside, var det uansett med så liten margin at det er tilgivelig at linjemannen dømmer feil. Så lenge vi ikke bruker automatikk av noe slag, bare øyemål og skjønn, må man regne med at tilfeldigheter spiller inn i slike avgjørelser.

Uansett, fokuset må være på at spillet kan bli betraktelig bedre, men at det uansett gjorde usannsynlig godt å slå skitlaget fra Romsdal.

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f