Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 06 apr 08, 23:11

Jeg satt ikke slik plassert at jeg kunne se om det var offisde på Hoseth, men det jeg så var at han i sekundet før han mottok ballen dytta Wallace med stark arm rett utover sidelinjen så han nesten havnet på tribunen. Hadde det ikke vært for at han satt Wallace ut på den måten hadde ikke Hoseth fått lagt det innlegget som førte til straffesituasjonen. Synd at vi mangler Barsom (eller Boasson) som Lunde (TV2`s mann under kampen i FotballXtra) kalte ham - til RBK kampen. Håper ikke det blir flere enn en kamps karantene. Det var jo ingen stygg felling, mer et lite puff så Molde-spilleren mistet balansen og ikke fikk skutt.

Lasse Staw var veldig bra i dag. TV2 kåret han som banens beste. Ikke ufortjent det. Synes også Opphaug gjorde det bra som midtstopper. Tror han er bedre som midtstopper enn høyre-back faktisk.

Slike pasninger som Kvisvik ga Tarik før 1-0 scoringen var en fornøyelse å se på. Bare han leverer minst en slik pr kamp er jeg fornøyd. Da trenger han ikke ta så mange deffensive løp :-) Men synes Super-Ray jobba bra den tiden han var innpå.

Fornøyd med tre poeng, men savnet det høye presset som de hadde mot Brann.

Wallace fikk noen dødball-muligheter i dag, men synes ikke de er så giftige som i treningskampene i vinter. Da kom de knallharde cornerne og frisparkene på rekke og rad. Håper han finner tilbake til dem.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340