Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 06 apr 08, 21:58

Kommet meg hjem fra stadion nå. Rad 2 er litt værutsatt, men heldigvis regna det nedover og ikke bortover i dag...

Tre poeng varma, men spillet ble jeg ikke så entusiastisk for. Hadde guttæne kombinert poenga i dag med spillet forrige gang, så hadde det blitt koselig. Jeg er litt usikker på om det er helt fortjent med tre poeng, men jeg godtar ufortjente poeng når det gjelder Fredrikstad.

Barsom var stor, og vil blir savna (hva i all verden var det han tenkte på??? Noen som har noen formening om hvor mange kampers karantene en kan vente seg?). Tarik syns jeg var veldig anonym i store deler av kampen, men gjorde jo for all del jobben sin (putta to), så en skal jo ikke klage!

Ellers syns jeg guttæne skal jobbe litt med dødballtrening. Dårlig utnytta frispark, håpløse hjørnespark (corner er i hvert fall ikke mål sånn som FFK slår dem)... Greit nok at en skal være et spillende lag, men når en har en sjelden sjanse til å sparke en ball uten å bli forstyrra, så burde en jo utnytte muligheten.

Molde framstå som et veldig usympatisk lag, helt motsatt av inntrykket jeg satt igjen med av Brann etter forrige runde. Det er nesten litt synd at bare ett lag rykker ned i år, for den plassen må vi jo holde av til HamKam...

(...og der blåste nettopp dommeren av etter at Stabæk har ydmyka Lillestrøm. Moro! )

---------------------------

Svensk magi!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340