Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 06 apr 08, 11:57

Opprinnelig postet av dalen
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Og Brann-supporteren som var innom her en tid tilbake ville ha det til at Bakke var bedre enn Andresen. Aldri i livet.


Andresen er en god fotballspiller, men ikke uerstattelig. Han spilte jo knapt høstsesongen da vi hadde noen tøffe kamper.
Noe av det verste jeg hører er at Brann uten MA er dårligere - MA er en ledertype, men en ledertype som ikke klarer å samarbeide med treneren, og som ender opp med å danne klikker i laget er ikke en ledertype Brann kunne leve med i lengden. Om han er bedre enn Eirik Bakke eller ei skal jeg ikke uttale meg om. Eirik Bakke er dessverre den typen fotballspiller som altfor ofte pådrar seg skader noe som gjør at han ikke alltid får ut 100% i løpet av en hel sesong. Dette kommer tydeligere frem når El Fakiri tydelig ikke har prikket inn toppformen ennå.

Nei, dette var en kamp jeg fort vil glemme. Det var et Brannlag som ikke jobbet i samme grad som Aafk. Aafk vil mer og kjemper - kan ikke akkurat si at Brann gjorde det samme og det skuffer meg. Satser på at vi tar igjen det tapte mot Godset.

Et lite spm (OT riktignok): når fikk godset kunstgress? Kan ikke huske å ha lest om dette noen sted....?

Men Andresen er en ledertype som greier å få med seg folk på banen, og det er det viktigste. Her har Bakke en utrolig lang vei å gå. Mest sannsynlig greier han det aldri. Eneste jeg forbinder med Bakke er halsløse taklinger, og lite pent spill.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f