Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 02 apr 08, 22:28
Opprinnelig postet av Costanza
Den største forskjellen her blir vel at den tradisjonelle opplesningen av lagoppstilling mens spillerne hilser til publikum forsvinner. Tror dette har vært en særnorsk greie, og jeg kan egentlig forstå at NFF mener det skal gå fortere fra spillerne kommer på banen til kampen starter. Enkelte speakere har en tendens til å bruke en halv evighet å å komme seg gjennom lagoppstillingene.


Hvis problemet er at man ikke kommer igang presis (noe jeg forøvrig har forståelse for), ja så får man heller bøtelegge hjemmelaget når det skjer, istedet for å fjerne opplesninga med spillere på banen helt og holdent! Det eneste NFF oppnår med dette er at opptakten til kamp blir tannløs, upersonlig og innholdsløs. Hva er sjarmen med å les opp ei liste med navn? Jeg ser heller virkelig ikke problemet med å ha en annerledes opptakt enn resten av Europa. Man får heller informere ordenltlig om hvordan dette skal gjøres når man skal arrangere UEFA- og CL-kamper.

Opprinnelig postet av Costanza

Jeg kommer heller ikke til å savne AC/DC ved innmarsj i nevneverdig grad. Tippeliga-fanfaren er fin den. Ellers betyr vel dette her at "For Fredrikstad" må være ferdig senest 10 min før avspark. Greit nok.


Jeg har heller ikke feelings for AC/DC, men jeg mener at man kødder med et prinsipp, og det prinsippet er viktig for norsk fotball og norske supportere. Hva er problemet med å la lag velge sine egne sanger, og tillate hjemmesupportere å synge de sangene de synes er naturlige å synge på det tidspunktet?

Det eneste NFF oppnår nå er at deres opplegg vil bli aktivt trenert rundt omkring i hele norges land, og det undergraver i mye større grad enn å la lagene bruke sine egne opplegg.

Jeg har ingen illusjoner om NFF, men jeg blir likevel negativt overraska gang på gang, og det sier en god del. De har totalt feil fokus, rett og slett, og ser ut til å fjerne seg mer og mer fra virkeligheten. Jeg tror serieforeninga snart må ordentlig på banen, som det heter i disse kretser.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340