Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

spartasupporter

Juniorspiller

Ble medlem: 30 okt 05
Innlegg: 188

Lagt til: 02 apr 08, 11:55

Sarpingen:`

Jo, en skulle tro at en forholdt seg til vanlig organisatorisk praksis. Det ble IKKE gjort. 14 dagers frist ved innkalling og samtlige saksdokumenter FØR og under møtet. Ikke noe av dette var korrekt. Disse formalia sikrer at alle kan forberede seg til møtet.

Navnet Sarpsborg Sparta FK kan ikke godkjennes fordi det er navnelikhet til FK Sparta Sarpsborg! Det er ubegripelig at ikke styret i klubben og kretsen har skjønt dette, men nå er det jo påklaget så da vil det nok bli en stans for dette navnet. Sarpsborg Fotballklubb fikk stopper for Sarpsborg Fotball (eller var det FF Sarpsborg?).

Ja, hva ønsker IL Sparta med dette? Ifølge pressemeldingen er det råderett over egen merkevare. Forståelig! Lett å tro at Sarpsborg Sparta FK tilhører Sparta, ikke sant?

Det ble ikke lagt vekt på å få konsentrere seg om det sportslige da denne såpeoperaen dukket opp sommeren 2006, siden da har det viktigste vært å få med SFK i en ny satsing og ikke overleve sportslig (direkte sitat fra tidligere leder i FKSS). Kanskje en skulle ha ventet til etter sesongslutt likevel, men da hadde det vel vært kritikk for at reaksjonen kom for sent? Hehe.

Organisatorisk kan ett eller flere medlemmer be om et lukket møte. Ikke alle medlemmer er kanskje like komfortable med å prate mens kameraer ruller og blitzlamper lyner? Jeg ser poenget, men se også de medlemmenes poeng! Pressekonferansen du viser er rent teater - gresk tragedie! Det opplyses at navnet SFK Sparta ikke er godtkjent, men det sies ikke at navnet er godkjent med en tilføyelse av FK. Det er godt kjent i fotballmiljøet at to parter deltok i et formøte før denne pressekonferansen - og at to parter ikke gjorde det. Du kan jo selv gjette hvem som er hvem. Hvorfor opplyste ikke samarbeidsklubben om at navnet ville bli godkjent med denne tilføyelsen? Hvorfor fremmet de et eget forslag på årsmøtet som ble holdt hemmelig helt til møtet? Hvorfor ble det ikke stemt fritt mellom de fire forslagene, men at "vinneren" av tre forslag ble stemt opp mot styrets innstilling hvor ansatte hadde klar beskjed om hva de skulle stemme på. Demokratisk er det neppe.

 

Helt enig i at alt nå må avsluttes.

---------------------------

- sammen for Sarpsborg


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f