Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Sarpingen

Juniorspiller
Ble medlem: 11 okt 06
Innlegg: 88

Lagt til: 01 apr 08, 15:53

NIFs lover når det gjelder innkalling og saksdokumenter kjenner jeg ikke godt nok til. Jeg regner allikevel med at en også her forholder seg til vanlig organisatorisk praksis, altså at innkallingen skal være ute to uker i forveien. Det ble i alle fall fulgt. Ellers forholder jeg meg til at ØIK har godkjent vedtaket som ble fattet på møtet. Skulle vedtaket mot formodning være fattet ulovlig, er det en selvfølge at en innkaller til nytt årsmøte. Da er spørsmålet om Sparta vil akseptere navnet Sarpsborg Sparta, dersom alle formaliteter er fulgt?

Jeg lurer bare på hva Sparta vil oppnå med dette? Skal de tvinge samarbeidsklubben til å benytte et navn de ikke ønsker?

Kjøreregler er selvfølgelig viktige, men dersom Sparta virkelig hadde satt Sarpsborg-fotball i høysetet ville de latt denne saken ligge (det er noe som heter skjønn også). Dere kunne i hvert fall ventet til etter sesongslutt, og heller latt styret fått ro til å konsentrere seg om det sporslige akkurat nå. Å sammelikne dette med å bryte fartsgrenser er hinsides all fornuft. At Kjenner mener saken er god er dessuten en selvfølge.

 

Når det gjelder hemmelige møter og skjulte agendaer klarer Sparta fint på egenhånd å skaffe seg det stempelet. I stedet for å møte opp til et innkalt møte hvor det skal orienteres om navnesaken, møter man opp på en pressekonferanse og går i åpen konfrontasjon med samarbeidsklubbens ledelse. Og det er jo også et paradoks at en klubb som har åpenhet som kjerneverdi (og som anklager andre for skjulte agendaer) ikke tør å åpne medlemsmøtet sitt for pressen (i motsetning til samarbeidsklubben).

 

Jeg håper dette er det siste jeg trenger å skrive i sakens anledning. Denne navnesaken er bare forferdelig tullete, og nå gjør styret helt rett i å fokusere på det sportslige. Jeg skal i hvert fall på stadion i år og heie på SARPSBORG!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f