Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

spartasupporter

Juniorspiller

Ble medlem: 30 okt 05
Innlegg: 188

Lagt til: 01 apr 08, 13:38
Endret: 01 apr 08, 14:12
Opprinnelig postet av Sarpingen
Sarpingens lange innlegg

 

 

Det som sjokkerer meg er at folk synes å godta alt så lenge det går i ens favør. NIFs lover er definitivt IKKE fulgt hva gjelder innkallingsfrist og mangel på dokumenter. Eller kan du finne at det var riktig tidsfrist og alle saksdokumenter til møtet? Det er da uomtvilstelig! Ordføreren sa "synes som om" - han er da politiker! De andre tre du nevner plukkes nå fra hverandre. Bare vent og se.

 

Skrev jeg at Kjenner har rett fordi han er Kjenner? Nei. Lær deg å lese! Jeg skrev at Kjenner tok saken, og da er han vel tydelig på at saken er god. Det sa han selv på radioen i dag. Jeg sier heller ikke rett ut at Kjenner ikke kan tape en sak, jeg mener at dersom han ikke så at klienten hadde en sak så ville han vel ha avvist den!

 

Det beste er absolutt at Sparta-navnet ikke forbindes med hemmelige møter, møter hvor ikke alle innkalles og hvor formalia ikke følges. Helt klart!

 

Jeg forbløffes ikke av at du mener det er smålig at det påpekes brudd på formalia. For noen av oss er spilleregler viktige. Eller er det greit at du blåser på i 90 i 60 sone så lenge du ikke tas? Eller at en spiss kan filme til seg straffespark så lenge du får vinnermålet? Vedtaket er jo ikke demokratisk når forutsetningene for vedtaket ikke er riktige! Det er hele prinsippet!

 

Hva gjelder sympatitap så er det mindre enn hva samarbeidsklubben har prestert i selvmål av bot og poengtap på grunn av kontraktsrot, feilansettelser administrativt, logo-plagiat, navnerot og hele prosessen som har ført til dette. Gratulerer så mye!

 

Noen av oss kan ikke la unfair play ligge. Der er forskjellen på ærlige og redelige folk, og de som er happy med å gjøre hva de vil for å nå målene sine. En dag vil du forstå det du også.

---------------------------

- sammen for Sarpsborg


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f