Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Sarpingen

Juniorspiller
Ble medlem: 11 okt 06
Innlegg: 88

Lagt til: 01 apr 08, 11:24

Hvorvidt NIFs lover ble fulgt i forhold til innkalling og saksdokumenter er det ulike oppfatninger om.  Sparta mener nei. Sarpsborg Sparta, ordføreren, Idrettskretsen og SAMs mener ja. Argumentet om at Kjenner må ha rett FORDI han er Kjenner, er noe av det mest latterlige jeg har hørt. Du sier rett ut at Kjenner ikke kan tape en sak. Har det noen gang falt deg inn at Kjenner har et økonomisk motiv her?

 

Når det gjelder navnet må dere gjerne kreve det fjernet, det hadde vel kanskje vært det beste. Om dere loven på deres side er en annen sak. Sarpsborg Sparta er nemlig ingen nystiftet klubb, den har beholdt FK Sparta Sarpsborgs gamle organisasjonsnummer. Det er vel derfor SFK Sparta FK er et lovlig navn. 

 

Uansett er det ikke annet enn smålig å kreve et demokratisk vedtak underkjent på grunn av formalia. Det er altså ikke navnet som sådan, men formaliteter som irriterer Sparta. Du sier jo rett ut at IKKE er et brudd på avtalen å skifte navn.

 

Sparta må snart ha Guiness-rekord i hurtig sympatitap. Det som var byens flaggskip er nå en bitter sjettedivisjonsklubb. Et unisont fotball-Sarpsborg kritiserer Sparta. Meld dere ut, og la oss andre konsentrere oss om toppfotball. En klubb som setter advokater på formalia vil aldri bli kunne oppfattet seriøst når den hevder at den setter Sarpsborg-fotballens beste i høysetet. Hadde dere snakket sant, hadde dere latt denne saken ligge!

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f