Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

spartasupporter

Juniorspiller

Ble medlem: 30 okt 05
Innlegg: 188

Lagt til: 01 apr 08, 09:30
Opprinnelig postet av Sarpingen

Har du lest avtalen eller?

 

Den har et eget punkt som eksplisitt åpner for navneendring. Betingelsen er at SFK og Sparta skal komme med høringsuttalelser, noe de jo gjorde. Hvordan i all verden kan dette da betraktes som avtalebrudd?

 

 

Selvsagt har jeg lest den avtalen. Ettersom det var brudd på to bestemmelser i NIF angående navnesaken (innkalling og saksdokumenter) kan det punktet du viser til avvises. Tror vel ikke at en så stor ekspert som Gunnar-Martin Kjenner begir seg inn på en sak i full offentlighet hvis han ikke er sikker på å ha rett, med tanke på sin klient og sitt eget renome. Juristene liker vel ikke å tape saker? Sier han har sendt brev til kretsen om redegjørelse derfra.

Navnet Sarpsborg Sparta FK kan da ikke godkjennes når det er en klubb som heter FK Sparta Sarpsborg. Ren komikk og navnelikhet avvises av forbund, olympiske komite osv, men ikke av kretsen. For ei røre! Skjønner godt at IL Sparta sier klart fra at andre ikke får trikse og mikse med deres klubbnavn som de selv vil. Det første "Sarpsborg Sparta FK" gjorde var å ta bort "Sparta" på årets sesongkort. Folk lurer fortsatt på hvorfor Sparta protesterer og sier fra?

---------------------------

- sammen for Sarpsborg


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f