Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 31 mar 08, 12:30
Endret: 31 mar 08, 12:30
Jeg er ikke med på å slakte forsvaret i går. Riktig nok kommer det første målet etter svak støting mot Helstad (det var vel Wallace som ble rundet).

Men målet til Karadas skulle jo vært avblåst, og kom etter min mening ikke etter noen stor tabbe. Frisparket i forkant var heller ikke riktig idømt, mener jeg.

Headingen til Helstad var kanskje litt dårlig markert, men sånne møljemål er uansett vanskelige å gardere seg mot. Ingen klar tabbe det heller, synes jeg.

At Brann putter nr. 4 helt på slutten legger jeg liten vekt på. I den fasen handlet alt om å desperat jakte en utligning, og da ender det ofte med en goal i mot.

Bortsett fra poengtapet har jeg et veldig positivt inntrykk etter kampen, kort og godt fordi laget viser guts og vilje på bortebane. Det har det ikke vært for mye av tidligere.

At forsvaret alt i alt var det svakeste leddet kan jeg nok være enig i, er særlig skuffa over Wallace, som heller ikke fikk til stort offensivt.

Men det er likevel ingen grunn til å krisemaksimere etter dette tapet i Bergen, jeg vil heller si snarere tvert i mot. Neste helg knuser vi Molde!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340