Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 31 mar 08, 10:38
Endret: 31 mar 08, 10:40
Noen observasjoner fra gårsdagens kamp:

- Det var marginer som avgjorde. Med litt mer flaks (og dyktighet) på avgjørende tidspunkt i kampen, kunne FFK fort ha gått seierende av banen. Jeg synes tapet var ganske lett å svelge som følge av dette. Når FFK spiller så godt som i går, vet man at poengene vil komme. Ingen grunn til å grave seg ned. Det er langt mer skremmende å tape grunnet total mangel på ferdigheter eller mangel på innsats.

- FFK er et pinglelag. Brann hadde i snitt flere høydecentimeter og kilo muskler å gå på sett i forhold til FFK. Ophaug er et viktig bidrag grunnet sin fysikk og høyde, men de neste forsterkningene til FFK bør være godt over 180 centimeter (helst 185+) og over 80 kg muskler (helst 85+). Det vil komplementere stallen. (En selvfølge at de også må være gode fotballspillere)

- Selv om man slår cornere og frispark over pygmeene til FFK på trening, så bør man ta høyde for at motstandernes spillere er høyere, har bedre spenst og er bedre hodespillere. Jeg er så lei av å se cornere som ikke klare å passere første stolpe (og førsteforsvarer). FFK er elendige på defensive dødballer, og tannløse på offensive dødballer.

- Tarik Elyounoussi blir vanskelig å holde på til sommeren. Godt å se at vårt spisspar åpner scoringskontoen allerede i første kamp.

- Forsvaret er lite samspilt, og flere av spillerne virket rustne. Etter den strålende debutkampen, har Wallace hatt en dalende formkurve - dessverre. Til og med dødballene sitter ikke lenger. Håper han kommer sterkere tilbake.

- Barsom er årets signering, og fy for en spenst han har!

- Brannpublikumet sugde i går.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340