Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mygg

A-lagspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 243

Lagt til: 30 mar 08, 22:14
Opprinnelig postet av bjorn
Wallace var direkte svak. Ophaug virket RUSTEN. Piiroja er livsfarlig i det ene øyeblikket og konge i lufta det neste. Føler meg aldri trygg på den kællen...

Deja vu dette her fra i fjor, målene renner inn og vi bommer i de viktige fasene av spillet, forsvare dødball i mot og sette klare målsjanser.

Så lenge ut som det kunne bli poeng og en brukbar kamp, men så var alt tilbake til det normale.


Helt enig!

Vi vinner ikke bortkamper når vi slipper inn fire mål. Dette er akkurat som i fjor, og året før det, og året før det, og året før det....

Wallace var et svakt ledd i forsvaret. Han var helt klart ikke med på tempoet, og han tapte på fysikken i alle dueller. Men han hadde noen gode innlegg. Ophaug var ikke veldig mye bedre på den andre backplassen. Jeg håper backene våre bare var rustne, og at dette forbedrer seg kamp for kamp. Men det er ikke lov å være rusten når serien sparker i gang.

Men når Kvisvik er tilbake, og viser Ramberg tilbake på benken, så har vi faktisk en av landets beste midtbaner. Og Barsom viste utrolig bra takter. Tøff i spillestilen, men samtidig god til å drible, med begge bena. Kvisvik, Barsom, Wehrmar og Gashi på midtbanen. Dette blir morro!

Og begge spissene våre scora - bra for selvtilliten! Og når Tarik får være dedikert spiss og ikke vikariere på vingen så får vi max ut av ham.

Brann på bortbane er en av årets vanskeligste kamper, og Helstad er tydeligvis i slaget fra første spark på ballen i årets sesong. Tar vi dette i betraktning så syntes jeg vi gjør en bra sesongstart. Tidvis godt spill som lover veldig bra for kampene som kommer. Vi kan glede oss til fortsettelsen.




Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f