Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 26 mar 08, 14:57
Endret: 26 mar 08, 14:59
Opprinnelig postet av Jens G Best
Hvordan stiller styret i plankehaugen seg til dette her? Man har gått ut ekstremt hardt på vegne av fredrikstad og hevdet han var uskyldig...


... noe de aldri burde gjort. Enkeltmedlemmer kan selvsagt si hva de vil, men ledelsen i PH har uttalt seg på vegne av hele supporterklubben - og som du sier, på vegne av byen. Med tanke på hvor delte meninger det har vært hele tiden er dette noe de fortjener kritikk for. Til kampen mot Brann håper jeg de konser om laget. At Ulf Berg og andre fremtredende PH-personligheter støtter Morgan er greit nok, men de må ikke gjøre Plankehaugen til en Morgan-støtteklubb. Plankehaugen bør være mest mulig uavhengige av fotballklubbens ledelse.

Hva angår dommen er det jo selvsagt en veldig klar dom. Morgan har ikke blitt trodd på noe av det han har hevdet og hans troverdighet som fotballeder er skadet for all framtid. Det beste for alle parter vil nå være om han selv trekker seg, så får han heller få en etterlønn itl å leve av fram til rettssaken er over. Det kommer antagelig itl å vare et års tid til.

Det viktigste for FFK nå er å få ro - klubben som sådan er jo ikke en part i saken og bør gå videre.


Og Rottens Flukt, vi er nok ganske enige. For å oppnå den roen er det nok greiest å forholde seg til dagens dom som om den var endelig.

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340