Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

spartasupporter

Juniorspiller

Ble medlem: 30 okt 05
Innlegg: 188

Lagt til: 26 mar 08, 13:28

Skjønner godt at det er mange som ikke skjønner noe i denne saken. Meldingen her er ganske lett forståelig og er heller ikke imøtegått på noen punkter: http://www.sarpsborgavisa.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080322/AKTUELT/425762876

 

Er det fair at en klubb som har brukt mange millioner kroner og gitt fra seg tre lag, spillerstall og trenere, ikke skal sitte igjen med noe som helst for innsatsen?

 

Jeg mener at det er det selvfølgelig ikke.

 

 

 

 

Et tankeeksperiment: da FFK røret i 2. divisjon år etter år kunne dette ha skjedd hos dere, inn kommer nye folk med nye ideer, skaffer seg et flertall og stikker av med laget etter å ha brukt pengene og beskylder alle som sier imot dette at de bare er negative. Og vips Fredrikstad Toppfotball eller noe sånt. Hva hadde dere sagt hvis dette skjedde med deres klubb? Noe dere hadde ledd av det også?

Hva hvis disse folka får de samme ideene om at her må vi lage et topplag for hele Østfold som kan vinne serien og spille europacup fast? Vips overtas makten i FFK, Østfold FK dannes, og tilbake sitter FFK ribbet nedover i divisjonene - og når det ytes motstand mot dette så får dere bare dette i fleisen at dere er negative. Noe å le av?

---------------------------

- sammen for Sarpsborg


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f