Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 21 mar 08, 13:59

Det er jo klart det er et tap at vi har mistet en av skandinavias beste keepere. Dette handler ikke om å hylle Rami til himmels, men om å innse at den erfaringen og tryggheten han hadde var verdifull for FFK. Det var den selvfølgelig.

Det er en del som liker å gjenta at Rami hadde sine svakheter som keeper. Ja visst hadde han det, men han var stadig en av de aller beste, kanskje den beste, keeperen i Tippeligaen. Det er tross alt ikke verdens heftigste liga vi snakker om her.

En annen ting er hvor svekket FFK nå egentlig er, om en flytter fokuset fra hva vi har mistet til hva vi har igjen. Jeg vil si det er veldig åpent, veldig spennende - og i alle tilfeller alt for tidlig å konkludere med noe som helst.

Selv tipper jeg FFK på tredje plass i år, men jeg understreker at det er ment å være en optimistisk gjetning. Det forutsetter ikke minst at keeperne våre klarer seg så bra som vi bare kan håpe på. Det forutsetter også at sentrale spillere som Piiroja, Wehrman, Gashi, Barsom og Tarik går fri for skader. Et par skader på noen av disse og vi er straks ute å kjøre.

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340