Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 20 mar 08, 13:09
Endret: 20 mar 08, 13:19
MANGEL PÅ ERSTATTER TIL RAMI ER FAKTISK EN BEKYMRING (i mine øyne)

Når jeg har sett treningskampene i år, er det det defensive som bekymrer mest. Deriblant mangelen på en rutinert keeper. Greit at det er viktig at de to ungguttene kommer til å få verdifull matching og vil erverve seg rutine gjennom å få tillit i TL. Men samtidig er det et faktum at begge keeperne pr dags dato ikke er rutinerte nok til å være ubestridte førstevalg. Noe også treningskampene har vist. De mangler det lille ekstra, noe som vil påvirke valgene de tar underveis i kampene. Og der det kommer til å merkes ekstra godt er i feltarbeidet og evnen til å styre forsvarsfireren. Det igjen vil påvirke forvarets trygghetsfølelse. Disse tingene kan gi mange tapte poeng. Håper imidlertid jeg tar feil, og at de virkelig tar steget. Men i utgangspunktet mener jeg Rami skulle vært erstattet. Det kan bli for stort ansvar for de to ungguttene gjennom en hard og lang sesong.

Når det gjelder vår nye venstreback, føler jeg meg heller ikke trygg på hans defensive kvaliteter. I kampen mot Lyn på La Manga var han en rundingsbøye de luxe. Mannen sliter stort med posisjoneringen. Jeg synes også vi mangler en god backup for Gerrbrandt/ Rajo. Shabani er heller ikke helt klar for dette nivået ennå. Når det gjelder Martinsen, er det mange spørsmålstegn; holder han seg skadefri, og holder han godt TL-nivå? Jeg er usikker på det. Får vi inn en type som Ophaug, kan det imidlertid hjelpe godt.

På bakgrunn av disse tingene jeg har sagt, tror jeg FFK skal slite med å komme særlig høyere opp enn 7. plass i årets sesong. Tror også i år vi kommer til å slite på bortebane. For dersom forsvar/ keeper opptrer usikkert under press (som det ofte er på bortebane), kan det bli utslagsgivende for resulatetene. På hjemmebane tror jeg vi fortsetter den gode trenden. For når vi styrer kampene, er vi vanligvis gode og vi har mange spennende spillere i midtbane/ angrepsleddet.

MOD: Redigerte oppsett på posten slik at teksten ikke gikk ut over siden

---------------------------

www.nettpuben.blogspot.com ----- www.rdhvitby.blogspot.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340