Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 19 mar 08, 14:41

VG har rett og slett lite peiling! Vi får terningkast 2 når vi har to av Norges største keepertalenter? Vi har to u-21keepere, og så vil de fokusere mest på at de mangler rutine? Jaja, trøster meg med hva alle sa om Håkon Opdal for noen år siden, jeg.. Vi ser jo åssen det går med ham nå!

Og mangler vi hurtighet i midtforsvaret? Husker i fjor at Raio Piiroja faktisk løp opp Edu... Han har elendig aksellerasjon, men toppfarten hans er veldig bra. Og Patrick Gerrbrand har også bra med fart. Enig i deres vurdering av sidebackene våre, men nå tror jeg kanskje vi får tak i Ophaug.. ;)

På midtbanen variere visstnok Barsom fra det geniale til det miserable. Noen som har sett ham spille miserabelt? Ikke jeg! Etter det jeg har sett, holder han stort sett et jevnt nivå. Og det nivået er nokså høyt! Kvisvik sier selv at han er tobent, og vi så flere ganger i fjor at han likte å dra seg inn i banen og sende stikkpasninger til Tarik på løp. By the way, med en offensiv høyreback, tror jeg vi kan få utrolig mange overlapper på høyrekanten med Raymond der!

Enig med åssen de vurderer spissene våre. Tarik som et stortalent, og greie makkere i Johansson, Fofana og Tegström. Men, skal jeg være ærlig, tror jeg minst en av de kommer til å slå igjennom. Faktisk tror jeg Tarik og Gardar blir vårt faste spisspar!

Alt i alt tror jeg VG driter seg loddrett ut her! Vi kommer til å komme mye høyere enn 8.plass! Bare vent og se, Fotball-Norge. :)

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340