Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 19 mar 08, 14:35
De samme som ropte på at Tarik måtte vrakes i debutsesong fordi han i mangel på erfaring brente mange store sjanser, vil ganske sikkert også rope på at Staw/Bråthen må vrakes så fort det gjøres noen store tabber.

Med unge og svært lovende spillere, er man nødt for å vise tålmodighet i startfasen. Hvis man først har gjort et valg med å satse på en slik spiller, så må man også være forberedt på at prestasjonene vil svinge. Men så lenge toppnivået er høyt og man ser at "tabbene" er et resultat av usikkerhet og manglende erfaring (som det var i tilfellet Tarik), så er det ekstremt viktig at spilleren fortsatt får tillit og arbeidsro til å bygge seg opp. Da vil tryggheten og stabiliteten sakte komme.

Dessverre er det ikke alle supportere som har den tålmodigheten, men det er å forvente at i hvert fall Anders Grönhagen og trenerapparatet har det. Og det er jeg helt sikker på.

Tviler sterkt på at vi får se noen andre enn Staw eller Bråthen som førstevalg for FFK denne sesongen.

Men det kan hende den av de to som blir sittende på benken blir solgt eller lånt ut til sommeren, og da må det jo hentes inn en ny (reserve)keeper.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340