Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 19 mar 08, 14:09
Opprinnelig postet av Kent

Keeperne våre er unge og uerfarene og vi skal ikke utelukke at VGTV får rette i spådommene sine.

Det kommer an på om Grönis & Co. har nok is i magen og makter å stå imot kravstore supportere. Også her på forumet (merk mine ord) kommer det til å komme krav om å benke Lasse (eller Erik) etter at han har sluppet inn et par dumme mål... og hvis de gir etter og bytter ham ut med Erik (eller Lasse) og han gjør lignende feil, så vil "vi" selge "vrakgodset" og kjøpe inn et par "klassekeeper" (og gjerne et par-tre "klassespiller" med "scoringsgaranti" i samme slengen). "Vi" klaga jo bra mye på Rami også, som naturligvis var fullstendig verdiløs og bare sutra allikevel...

Både Lasse og Erik har potensiale til å bli schwære, men det forutsetter at vi makter å gi dem tillit til tross for noen mulige/sannsynlige smådumme tabber mellom stengene. Jo, kanskje det kan koste et fåtalls poeng, og kanskje attpåtil en plass eller to på tabellen, men vi får tåle det! Det er en god investering. Vi rykker ikke ned allikevel.

(Til og med rikssynserne ser ut til å ha skjønt det nå - for første gang siden opprykket. Etter to 8.-plasser, er det nå isteden 8.-plass de setter pengene sine på. De er ganske forutsigbare, stakkar).

---------------------------

Svensk magi!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340