Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 14 mar 08, 14:49

- Ingen har vel vært i tvil om at Jonna har ønska seg bort. Personlig forstår jeg det, til og med.
- Hva han har sagt eller gjort innad, har jeg selvfølgelig ingen formening eller kunnskap om.
- På banen, og utad (i intervjuer etc.) har jeg ikke noe inntrykk av at han har oppført seg uprofesjonelt eller "sutra".

Det samme gjaldt forsåvidt Rami, for ikke mange ukene sida (og bakover i tid til omtrent fra han kom hit). Det virker på mange supportere her på forumet (og i enda større grad i kommentarfeltene til FB, og sikkert i enda, enda større grad "på gata") som om enhver spiller med såkalte ambisjoner og som ikke opptrer som om hjertet blør for FFK, blir beskyldt for "sutring". Det glømmes veldig fort at dette er en jobb for spillerne ("profesjonelle fotballspiller"), og sjøl om de aller, aller fleste av dem sannsynligvis trives veldig bra - og naturligvis opptrer profesjonelt og med yrkesstolthet, jobber for å vinne fotballkamper og ærlig gleder seg over seire - så er det ikke mange av dem som har "hjerte for klubben" på den måten vi supportere har.

Jeg regner med at Ramberg har "hjerte" for FFK, sannsynligvis PAC også, antagelig Tarik og et par andre - med andre ord, hovedsakelig de lokale. Bråthen, f.eks., regner jeg med først og fremst har hjerte for Kvik HFK (eller muligens Berg eller Aspedammen eller noe sånt hvis han opprinnelig kommer fra et av de lokale laga - har ikke oversikt over det, og gidder ikke å finne det ut på stående fot, for det er irrelevant i sammenhengen). Og Jonna har åpenbart og forståelig nok først og fremst hjerte for LSK (et drittlag, men ikke i øynene til dem som sokner til det).

Holters har jo aldri vært av dem som har skrevet ugjennomtenkte og "sutrete" innlegg over spillere som "sutrer", så når han uttaler seg som han gjør - noen innlegg bak i tråden her - om uprofesjonalitet og forsuring, så tenker jeg også at han kanskje sitter på noe mer info enn det som er offentlig. Men som sagt, i mine øyne, ut fra det som er offentlig og innsats på banen, kan jeg ikke si at jeg ser at Jonna har opptrått uprofesjonelt og/eller sutrete! Og ikke minst for en fotballspiller, synes jeg opptreden og innsats utad er ganske viktig, og viktigere enn eventuelle meldinger innad. Jo, slike meldinger innad kan føre til en konklusjon om "better off without", men da har han fortsatt gjort jobben sin! Og vi har lite å klage over, syns jeg...

---------------------------

Svensk magi!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340