Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 13 mar 08, 11:41

Må si at jeg forundrer meg veldig over styret i PH sine utspill i denne saken. Det at en supporterklubb nærmest presser klubben i en slik sak, blir for meg totalt skivebom. PH bør støtte klubben gjennom sang og andre ting, ikke blande seg inn i klubbens indre anliggende. Hva om styret har funnet ut at Huth fungerer bedre i denne rollen enn MA? Hva om det har skjedd ting under MA som vi supportere ikke vet om? Uansett så er klubben i sin fulle rett til å vurdere situasjonen. Ja, FFK må følge gjeldende arbeidsbestemmelser, men der er ingenting som tilsier at en person skal sitte i en slik stilling uansett utfall av en rettsak. Jeg gjør også oppmerksom at det var MA som sykemeldte seg etter rådføring med lege. Ja han følte sikkert presset, men det var uansett MA som til syvende og sist tok det valget.

Må si personlig at jeg synes det har vært mye mere ro nå i klubben etter Huth sin intreden, samt etter at P M Haugen fikk nye arbeidsoppgaver. Det er mindre lekasjer, og for meg mere ryddige forhold i klubben.

Uavhengig om hva folk mener om MA, så kom det fra han til tider lite gjennomtenkte utspill, feks fra godset kampen, mot tv2 når de ville se en kontrakt etc. Utspill som jeg vet at enkelte i styret ikke akkurat alltid har vært like fornøyd med. Grönhagen sa også sin mening i negative ordelag etter godset utspillet.

Men det å ansette MA var et valg styret tok. Som de uansett må stå for. Synes personlg at det er merkelig at MA fikk ansvar for kontrakter når han var mistenkt/tiltalt i en straffesak for dokumentfalsk. Synes han da burde hatt andre arbeidsoppgaver til dette ble avklart.

PH er helt klart inhabile i denne saken. Ulf Berg sitt vennskap med Morgan, gjør at Jaran og de andre blir alt for nært i denne saken. Selvfølgelig har MA sagt at han er uskyldig til Ulf..men det er uansett noe domstolen skal avgjøre, ikke Ulf Berg og PH..Jeg og PH bør støtte klubben og ikke enkeltpersoner i denne saken. Håper jeg aldri få se MA banneret igjen. Hva hvis han blir funnet skyldig, er han fortsatt en av oss?

Har fulgt MA saken nøye..Skal ikke prosedere, men er noe med denne saken som stinker. Det at advokaten til MA og MA legger all skylden på en undersått, som har vært underlagt MA er for meg en gåte. Denne personen skal da ha sendt flere forfalskede underskrifter uten MA sin viten..synes dette stinker lang vei.Hvorfor skulle han gjøre det?. Er helt klart flere med urent mel i posen her. Shittu , Rune Hauge gjennom sitt selskap, MA, NTG ( da de fikk penger ) etc.

Her er min oppfatning av hendelsesforløpet: Chelsea med flere engelske klubber ser Mikel sitt talent, og ønsket å sikre seg ham, men da engelske regler er vanskelige, så ble det gjennom R.Hauge bestemt at Mikel og to andre nigerianere skulle reise til Norge og NTG, før de etter en tid skulle til England,. NTG får penger for å ta seg av disse. Lyn og MA, ser talentet og får så gjennom sin avtale med NTG lyst til å sikre seg disse og Mikel spesielt, da det er store penger å tjene. Her starter bråket. Når og hvordan dette gikk til.Det var en "gentlemans agreement" at Mikel var Chelseas eiendom, da det var Chelsea som betalte NTG og det var Chelsea som betalte flere måneders opphold på SAS hotellet for Mikel og de to andre, og det var Chelsea som betalte Shittu med månedtlig lønn til han og Mikel. Lyn og MA vet at andre klubber er interessert, møter A.Ferguson, og signerer han til Man U. Chelsea får vite dette, det blir truet med rettsak. Mikel blir tilslutt Chelsea spiller.

Hele saken synes jeg stinker. Men Shittu tjente gode penger, Lyn fikk gode penger, R.Hauge fikk sikkert noen penger, NTG fikk penger, men til hvilken pris? Mikel har uansett vist sitt talent og er etablert i Chelsea. det er en prestasjon av en unggutt.

Men igjen. PH bør ikke blande seg inn i MA sitt ansettelsesforhold i FFK. På bakgrunn av alt som skjedde med banner etc i fjor, så synes jeg nok er nok. Men ønsker vi å sette oss opp i mot resten av supporternorge, og fremstå som østfold tullinger så har vi klart det.

PS! En ting til. Så jeg riktig at PH pusset pokalene til FFK på TV2 igår? Har ikke FFK egne ansatte som kan gjøre dette? Synes det med dugnad for FFK har gått alt for langt. Vi i PH skal være en supporterklubb, ikke en "vernet bedrift" for FFK. FFK er idag en millionbedrift, ikke lenger en 2 divisjonsklubb.   

 

   

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340